Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IANUARIE 2003
[ Produsele anului 2002 ]

COVER STORY
Periferice - Imprimante laser

Brother HL-1450Brother HL-1450
[recordul lunii - iunie]
Distribuitor Tornado Sistems
prezentare completă
 

Cu un preț accesibil chiar și utilizatorilor individuali și cele mai bune performanțe în majoritatea testelor noastre, HL-1450 a fost un candidat puternic la alegerea redacției. Distincția i-ar fi aparținut cu siguranță dacă nu apărea problema din testele de 12 pagini pe PostScript. Acest lucru nu a împiedicat-o însă, așa cum spuneam, să fie cel mai rapid model al categoriei și să primească în consecință titlul de record al lunii.

HP LaserJet 1000wHP LaserJet 1000w
[alegerea redacției - iunie]
Distribuitor HP România
prezentare completă

Prețul de achiziție a constituit până nu demult principalul, dacă nu chiar singurul, argument care a împiedicat achiziționarea imprimantelor laser de către utilizatorii individuali. Odată cu LaserJet 1000 această barieră a fost spartă, ușurința în utilizare și costurile extrem de mici de exploatare contribuind o dată în plus la decizia noastră.

Lexmark T520n
[alegerea redacției - iunie]
prezentare completă

Lexmark T620n
[recordul lunii - iunie]
Distribuitor CeeMark România
prezentare completă

Cele două modele Lexmark prezente în testul din luna iunie au confirmat poziția ocupată de această firmă pe piața laserelor. Ambele modele au impresionat prin robustețe, funcționare impecabilă și nu în ultimul rând prin rezultatele foarte bune. De altfel, într-un clasament neoficial al imprimantelor care au obținut rezultate reale cât mai apropiate de performanțele specificate de producător, cele două modele Lexmark s-au situat pe primele locuri.


Kyocera Ecosys FS-1010
[alegerea redacției - iunie]
Distribuitor Scop Computers
prezentare completă

Participând la categoria imprimantelor pentru acasă și birouri mici, Ecosys FS-1010 a punctat decisiv în alegerea noastră prin cel mai mic cost al consumabilelor. Într-un mediu ca cel de care vorbim, costurile reprezintă de cele mai multe ori argumentul principal în decizia de achiziție a unui echipament. Evident, comportarea în teste alături de ușurința în instalare și utilizare au contribuit și ele la acordarea distincției.

Produsele anului 2002


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro