Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE IUNIE 2002
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante pentru grupuri medii de lucru


Lexmark T520n și Lexmark T620n

Anul trecut modelul Lexmark Optra T614n prezent în testul nostru s-a luptat din greu pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Cele două modele prezente în acest an moștenesc toate calitățile participantului de atunci, reușind să se impună în fața contracandidaților.

Pe lângă caracteristicile constructive ce le diferă există și puncte comune. Expandabilitatea este o caracteristică importantă, Lexmark punctând aici din plin. Alături de tăvile suplimentare de alimentare a hârtiei care se pot adăuga la modelele de bază, cele două echipamente pot folosi un adaptor triport care permite conectarea Local Talk, serial și IR. De asemenea, ambele modele permit instalarea unui disc hard, cu ajutorul căruia se pot stoca anumite documente care se tipăresc mai des. Tot opțional, dacă este nevoie, se poate adăuga o unitate multifuncțională cu capabilități de scanare color și fax, transformând echipamentul în multifuncțional. Cele două modele oferă posibilitatea de a tipări duplex prin instalarea unității suplimentare.

Lexmark T520n a fost construită pentru un volum lunar de 100.000 de pagini tipărite, la o viteză maximă declarată de 19,2 pagini A4 pe minut. Atunci când am realizat reportul între valorile obținute în testul nostru și viteza declarată de producător, T520n s-a clasat aproape în toate testele pe primul loc, fiind imprimanta care s-a apropiat cel mai mult de viteza specificată. Beneficiind de cel mai mic preț de achiziție al categoriei, alături de performanțe excelente și o serie de facilități suplimentare față de alți concurenți, Lexmark T520n s-a situat pe primul loc în preferințele noastre.

Lexmark T620n oferă o viteză declarată de 28,5 pagini pe minut pentru pagini A4, fiind capabilă de un volum lunar de tipărire de 150.000 de pagini.

Capacitatea de alimentare standard este de 600 de coli, însă aceasta poate ajunge până la 4100 de coli în cazul adăugării tuturor tăvilor suplimentare. În plus față de celălalt model, T620n poate beneficia și de o unitate de finisare, cu posibilitatea de capsare a documentelor tipărite. Fiind o imprimantă de 30 de pagini pe minut era normal ca T620n să obțină cele mai bune rezultate, fără a afecta însă calitatea documentelor tipărite, care a fost foarte bună.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro