Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE IUNIE 2002
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante pentru acasă și grupuri mici de lucru

HP LaserJet 1000w

Cine își putea imagina în urmă cu doar câțiva ani o imprimantă laser mai ieftină decât una cu jet de cerneală. Astăzi acest lucru este real, fiecare producător consacrat încercând să atace și acest segment de piață. HP nu putea rămâne indiferentă la această tendință, oferind în consecință modelul LaserJet 1000. La un preț de achiziție de numai 309 EUR modelul a intrat în vizorul utilizatorilor care doreau o imprimantă rapidă, dar care să nu coste foarte mult.

În cazul în care dețineți deja o imprimantă inkjet problema este rezolvată definitiv, urmând să tipăriți documentele text negru pe LaserJet 1000 și pe cele color pe cea inkjet.

Însă prețul mic nu este singurul criteriu după care am apreciat LaserJet 1000. Ușurința în instalare și operare constituie de asemena un aspect extrem de important. Față de restul modelelor, 1000 surprinde prin absența totală a butoanelor. În afară de cele două leduri de avertizare, poziționate frontal, toată configurarea se face software. Inconvenientul major este lipsa butonului de alimentare, punerea și scoaterea de sub tensiune făcându-se în bătrânescul mod al scoaterii din priză.

Conectarea se face prin intermediul portului USB, modelul neoferind alternativă. Cablul de conectare este inclus în pachetul imprimantei, dealtfel forma sa nestandard împiedicându-vă de a-l putea achiziționa din altă parte.

Viteza de tipărire obținută în teste a fost excelentă, aici contribuind din plin limbajul GDI folosit de LaserJet 1000. Toată munca de prelucrare a documentului ce urmează a fi tipărit revine astfel sistemului, care cu cât este mai puternic cu atât furnizează mai rapid datele de tipărire. Din curiozitate am făcut un calcul al raportului dintre viteza înregistrată în testele noastre și viteza declarată de producător. În testele Word, viteza obținută de noi s-a situat aproape de 90% din viteza declarată de HP, ceea ce nu poate să fie decât un motiv de laudă.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro