Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE IUNIE 2002
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante pentru acasă și grupuri mici de lucru

Kyocera Ecosys FS-1010

Beneficiind de tehnologia EcoSys, proprietară Kyocera, FS-1010 va avea mare trecere în rândul celor care iubesc mediul înconjurător, dar nu numai. O caracteristică importantă este dotarea cu un sistem drum-developer garantat pentru 3 ani de folosire sau 100.000 de pagini. În acest fel se explică și costul extrem de scăzut al tipăririi unei pagini, ceea ce conduce în final la costuri reduse de deținere totală.

Construită pentru a tipări cu 14 pagini pe minut, FS-1010 a obținut rezultate decente în testele de viteză și bune în cele de calitate. Instalarea nu a ridicat nici un fel de probleme, singura condiție pentru aceasta fiind dedicarea câtorva minute pentru citirea manualului de utilizare, înainte de a trece la treabă. Utilitarul de administrare Print Monitor este de mare ajutor în obținerea de informații de stare, fără deplasarea la locul echipamentului.

FS-1010 cunoaște limbajul PCL6 și folosește emularea proprie PostScript (KPDL2). Rezoluția maximă suportată este de 600 dpi, aceasta putând fi îmbunătățită până la 2400x600 dpi cu ajutorul tehnologiei proprietare KIR (Kyocera Image Refinement).

Lipsa unui panou frontal se va face simțită în momentul în care veți trece prin procesul de instalare, însă va fi mai puțin importantă ulterior. Dacă simțiți neapărat nevoia unei astfel de facilități puteți apela la modelul FS-1050. Cei 16 MB de memorie RAM cu care este dotată imprimanta au contribuit la obținerea rezultatelor bune de viteză, dacă este nevoie modelul putând suporta până la 144 MB.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro