Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IANUARIE 2003
[ Produsele anului 2002 ]

COVER STORY
Periferice - Imprimante inkjet

Epson Stylus C80Epson Stylus C80
[alegerea redacției - aprilie]
Distribuitor MB Distribution
prezentare completă

O imprimantă recomandată pentru cei care doresc viteză mare de tipărire în mod text, dar nu sunt dispuși să facă rabat nici la calitatea color. Costurile relativ ridicate ale cernelii, la ora testului nostru, se explică prin caracteristicile speciale pe care aceasta le posedă. Astfel, tipăriturile realizate cu această cerneală sunt rezistente la apă și la factorii de mediu. Producătorul a estimat în condiții de laborator o durată de viață a imaginilor de peste 100 de ani, fiind evident imposibil de testat adevărul acestei afirmații.

HP cp1160
[alegerea redacției - aprilie]
Distribuitor HP România
prezentare completă

După o perioadă relativ lungă cp1160 a adus o schimbare de fond în modul de proiectare și realizare a imprimantelor inkjet HP. Afirmația făcută cu ocazia testului a rămas valabilă, cp1160 fiind un model care s-a apropiat cu adevărat de necesitățile unei imprimante de birou. Conectare pe paralele, USB, infraroșu și opțional de rețea, duplex în variantă standard și cea mai mare viteză de tipărire în testul de text și grafică, cel mai intensiv, iată câteva argumente. Designul modificat față de modelele clasice HP permite accesul frontal la cartușele de cerneală, fapt ce permite integrarea imprimantei în locuri înguste.

HP DeskJet 940C
[alegerea redacției - aprilie]
Distribuitor HP România
prezentare completă

A fost probabil una dintre cele mai populare modele HP, făcând parte din categoria acelor echipamente de care îți pare rău atunci când sunt înlocuite pe piață. Principalul argument în favoarea acestei afirmații constă în balanța excelentă între costurile de achiziție și exploatare și calitatea excepțională a tipăririi. Opțiunile de duplex automat și de adăugare a unui Print Server pentru conectare în rețea puteau face din 940C o adevărată imprimantă de birou, cu condiția ca utilizatorii să nu o folosească în mod similar cu o imprimantă laser.

HP Photosmart 1315
[alegerea redacției - aprilie]
Distribuitor HP România
prezentare completă

Calitatea pe care imprimantele inkjet o furnizează pe hârtie foto ajunge de multe ori să fie foarte greu de diferențiat între mai multe modele. Posibilitatea de a tipări direct de pe aparatul foto a devenit acum noua dorință a utilizatorilor pasionați, iar Photosmart 1315 s-a detașat la mare distanță de urmăritori la acest capitol. Puteți desărca imaginile dorite de pe camera foto fie prin portul infraroșu, fie direct de pe cardul de memorie, echipamentul oferind suport pentru carduri Compact Flash I si II, Sony Memory Stick, Smart Media și IBM MicroDrive. Ecranul LCD permite vizualizarea imaginilor ce urmează a fi tipărite, permițând chiar aplicarea unor modificări la nivel primar.

Produsele anului 2002


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro