Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE APRILIE 2002
Imprimare

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante de birou
Epson Stylus C70 și Epson Stylus C80

În esență, cele două modele reprezintă aceeași soluție constructivă, însă există și câteva diferențe în afară de culoarea capacului. Dacă ținem cont de rezultatele obținute în testele de text neformatat, alături de prețul foarte scăzut al cernelii negre, am putea spune că C70 și C80 sunt recomandate celor care doresc viteză pe text simplu. Calitatea imaginilor de test color ne face să ne gândim că ne-am grăbit, rezultatul excelent atârnând și el greu în balanță. Costurile mai ridicate ale cartușelor color sunt explicate de Epson prin calitățile deosebite ale cernelii. După uscare, culorile sunt rezistente la apă, fiind indicate în realizarea de postere sau materiale promoționale care urmează să fie afișate în aer liber. De asemenea, Epson susține că timp de 100 de ani, în anumite condiții, imaginea își va păstra calitatea inițială. Dacă aceste condiții vor fi respectate sau nu, depinde de noi și de urmașii noștri.

Un alt aspect important este constituit de prezența cartușelor separate pentru cele trei culori, o noutate la imprimantele Epson non-foto. În mod evident, această variantă exploatează dorința utilizatorului de a se asigura că plătește pentru cât consumă și nu va fi nevoit să arunce cerneala Cyan și Magenta în cazul în care s-a terminat rezerva de galben.
La fel ca și celelalte modele Epson, C70 și C80 sunt însoțite de un ghid de utilizare în limba română, realizat de distribuitorul din România.

În afară de vitezele de tipărire diferite dintre cele două modele, o facilitate în plus pentru C80 o constituie compatibilitatea cu sistemul de operare DOS, încă folosit în multe birouri de contabilitate. Dacă merită să cumperi o imprimantă cu asemenea performanțe pentru a tipări state de salarii, rămâne la aprecierea clienților.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Magia Cernelii - test imprimante"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro