Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE APRILIE 2002
Imprimare

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante de birou
HP cp1160

Dintre toate modelele prezente în această categorie, HP cp1160 se apropie cel mai mult de noțiunea de imprimantă de birou. Fără să facă rabat atunci când vorbim de viteza de tipărire, cp1160 a reușind să obțină rezultate deosebite și în testele de calitate. Însă aceste aspecte nu sunt singurele care au cântărit în aprecierea noastră. Ca un adevărat echipament de birou, cp1160 oferă posibilitatea conectării în diferite variante: port USB, port paralel, port infraroșu, iar prin intermediul unui adaptor ce se atașează portului paralel imprimanta poate fi conectată și în rețeaua internă a firmei.

Silențiozitatea în funcționare reprezintă un alt aspect de lăudat, mai ales dacă ținem cont că imprimanta urmează să fie folosită în locuri unde își desfășoară activitatea mai mulți oameni.
Designul lui cp1160 păstrează ceva din tradiția HP prin plasarea tăvilor de alimentare/ colectare frontal, dar aduce și o schimbare prin capacul de acces la cartușele de cerneală, care se deschide în față. Prin această modificare de design imprimanta poate fi plasată în locuri strâmte, chiar pe rafturi înguste, tot accesul desfășurându-se prin partea frontală. Tava de alimentare cu hârtie are capacitatea de 150 de coli, opțional putând fi adăugată o tavă suplimentară cu capacitatea de 250 de coli. HP cp1160 este livrată în variantă standard cu unitate duplex automată, care va preveni risipa de hârtie și vă va scuti de întoarcerea manuală a acesteia. Sistemul de detectare automată a hârtiei este prezent și în acest caz, o altă facilitate importantă fiind butonul frontal de anulare a unei comenzi de tipărire.

Imprimanta este dotată cu două cartușe de cerneală, dar beneficiază de capete de tipărire separate pentru fiecare culoare, acestea putând fi schimbate în mod independent. Nivelul cernelii din cartușe este monitorizat în timp real și poate fi afișat pe ecranul LCD poziționat frontal.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Magia Cernelii - test imprimante"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro