Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE APRILIE 2002
Imprimare

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante pentru acasă
HP DeskJet 920C și HP DeskJet 940C

Beneficiind de același design plăcut cu forme rotunjite, cele două modele prezintă o serie de asemănări, dar și câteva deosebiri. Ambele modele folosesc aceleași tipuri de cartușe cu cerneală, cartușul color fiind comun pentru Cyan, Magenta și Galben. Conectarea imprimantelor la sistem se poate face atât pe portul paralel, cât și pe USB, procesul de instalare fiind la fel de simplu în cazul ambelor modele. Opțional, puteți instala o unitate suplimentară duplex, reducând astfel costul datorat hârtiei consumate și eliminând munca suplimentară implicată de răsucirea manuală a colilor. Atât DeskJet 920C cât și 940C beneficiază de un buton frontal de anulare a comenzii de tipărire, care chiar funcționează cu succes, dovedindu-se foarte util, mai ales în cazul sistemului de operare Windows 98, care prezintă unele probleme la acest capitol.

DeskJet 920C este dotată cu tavă de alimentare/ colectare frontală, rabatabilă, economia de spațiu pe birou în timpul de nefuncționare fiind simțitoare.
Pe lângă o viteză de tipărire superioară, modelul 940C prezintă în plus și opțiunea de a fi conectat la rețea prin intermediul unei unități HP JetDirect 70X External Print Server. Pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor pasionați de arta fotografiei digitale, HP DeskJet 940C este livrată împreună cu suita de aplicații HP Photo Printing, cu ajutorul căreia veți putea prelucra imaginile digitale pe care le dețineți.

Beneficiind de un cost pe pagină de 0,04 EUR pentru negru și 0,05 EUR pentru color, 920C și 940C se vor dovedi pe termen lung o investiție bună, mai ales dacă ținem cont și de calitatea foarte bună a documentelor de test. Ambele modele sunt livrate cu manual de utilizare în 8 limbi, printre care și limba română.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Magia Cernelii - test imprimante"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro