Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE APRILIE 2002
Imprimare

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante foto
HP PhotoSmart 1315

Dacă sunteți un pasionat de arta fotografiei digitale și doriți eliminarea PC-ului din procesul de tipărire a imaginilor, HP PhotoSmart 1315 este de departe soluția ideală în acest moment. Portul infraroșu vă permite să tipăriți direct de pe camera foto, de pe echipamente handheld sau sisteme notebook, sau de pe alte dispozitive mobile. HP 1315 poate suporta patru tipuri diferite de carduri de memorie: CompactFlash de tip I și II, SmartMedia, Sony Memory Stick și IBM Microdrive (cu capacitatea de până la 528 MB). Imprimanta suportă trei standarde infraroșu: IrLPT (pentru sisteme notebook), OBEX (pentru echipamente PDA) și Jetsend (pentru camere foto digitale).
În cazul tipăririi fără conectare la PC, selectarea imaginilor ce urmează a fi tipărite se poate realiza prin intermediul panoului de comandă și a ecranului LCD cu diagonala de 6,3 cm.

Calitatea afișării pe ecranul LCD este impresionantă, utile fiind facilitățile de mărire/micșorare a imaginii afișate sau de rotire a acesteia. Prin intermediul butoanelor de pe panoul de comandă se pot accesa opțiunile, printre care realizarea de copii multiple, modificarea dimensiunilor imaginii sau modificarea parametrilor de calitate.

Calitatea imaginilor de test a fost ireproșabilă, diferențele față de modelul Epson 890 fiind vizibile doar cu lupa. În plus, folosind PhotoRET III timpul de tipărire a scăzut de aproape patru ori față de modelul Epson.

Chiar dacă am pus accentul pe capabilitățile de imprimantă foto, nu trebuie uitat că PhotoSmart 1315 s-a comportat foarte bine și ca imprimantă de birou, în testele de text și grafice. Viteza de tipărire net superioară față de celelalte participante reprezintă un avantaj suplimentar.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Magia Cernelii - test imprimante"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro