Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IANUARIE 2003
[ Produsele anului 2002 ]

COVER STORY
Periferice - Alte periferice

Ericsson T68Ericsson T68
[cea mai bună impresie - ianuarie]
prezentare completă

Deși telefoanele mobile nu reprezintă principalul nostru domeniu de interes, nu puteam rămâne indiferenți la trecerea lui T68 prin laboratorul nostru. Ericsson T68 este, chiar și acum după mai bine de un an, o mică bijuterie sofisticată, oferind o bogăție fără precedent a dotărilor tehnologice.

HP PhotoSmart 850
[cea mai bună impresie - decembrie]
Distribuitor HP România
prezentare completă

HP PhotoSmart 850

De cele mai multe ori asociem numele HP cu imprimante și echipamente de stocare de mare performanță, de altfel cele mai cunoscute produse ale acestei firme. Foarte des nu dăm o importanță exagerată produselor care nu fac parte din principalul domeniu de notorietate al unei firme, neașteptându-ne la rezultate excepționale, de exemplu, de la un telefon marca BMW. Atenție însă! Nu înseamnă că produsul în cauză nu poate atinge un nivel tehnologic foarte ridicat și nu poate surclasa până și cele mai bune echipamente similare ale firmelor specializate în acest sens. Putem vorbi aici și de HP Photosmart 850, ultimul produs premiat pe anul ce a trecut.

Iiyama AU 4831D
[cea mai bună impresie - ianuarie]
Distribuitor Maguay Impex
prezentare completă

Așa cum se întâmplă întotdeauna, schimbările de curent apar mai întâi în domeniul echipamentelor profesionale. Apoi, pe măsură ce trece vremea și tehnologia se învechește, scade și prețul de achiziție, astfel încât produse care altădată erau inaccesibile devin cotidiene.

Monitorul Iiyama LCD TFT prezent în laboratorul nostru în luna ianuarie are diagonala de 19" și poate suporta rezoluții de până la 1600x1200 pixeli. Echivalentul său în domeniul monitoarelor CRT ar fi un model cu diagonala ecranului de 21", variantă puțin comună majorității utilizatorilor, chiar și astăzi la un an de la materialul despre care este vorba.

Wacom Cintiq 15xWacom Cintiq 15x
[cea mai bună impresie - ianuarie]
Distribuitor MGT Trade
prezentare completă

Tabletele grafice au devenit instrumente din ce în ce mai utilizate în diferite domenii. Wacom Cintiq 15x nu este însă o simplă tabletă grafică.

Echipamentul reprezintă o combinație între un monitor LCD special proiectat și o tabletă grafică. Conectarea la PC se poate face ca monitor analogic (VGA) sau digital (DVI), fie ca tabletă grafică. Dacă la o tabletă grafică obișnuită mișcarea creionului produce rezultate pe monitorul sistemului la care aceasta este conectată, în cazul lui Wacom Cintiq această mișcare se produce direct pe ecranul calculatorului.

Produsele anului 2002


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro