Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IANUARIE 2003
[ Produsele anului 2002 ]

COVER STORY
Sisteme - Desktop

Ager Smart
[alegerea redacției - mai]
Producător Ager Business Tech
prezentare completă

Cyber OfficeCyber Office
[alegerea redacției - mai]
Distribuitor ProVision

prezentare completă

Ne-a surprins prezența în testul din luna mai a unui număr foarte mic de sisteme care să încerce o soluție integrată, mai puțin performantă, dar mai ieftină și mai ușor de întreținut. În alegerea noastră am ținut cont, desigur, de performanțele obținute în teste, dar și de o serie de alți factori, cum ar fi stabilitatea în funcționare, echilibrarea configurației, facilități de securitate, conectivitate și, nu în ultimul rând, prețul de achiziție. Dacă în decizia de achiziție a unui sistem pentru acasă prețul este important, dar suntem dispuși să mai dăm o anumită sumă pentru niște facilități suplimentare, atunci când ne uităm la un sistem de birou, trebuie să ținem cont că fiecare dolar economisit se multiplică cu numărul de sisteme achiziționate.

Adoptând o soluție bazată pe o placă de bază cu cipset Intel 815E, având încorporate controlerele video, audio și de rețea, cu un procesor Celeron la 1200 MHz și 256 MB SDRAM, sistemul Ager Smart, a reușit să ne convingă. Prețul de achiziție a contat de asemenea decisiv în alegerea noastră.

Aparținând unei firme aflată la prima participare într-un test comparativ, ProVision Cyber Office a beneficiat de o configurație îndrăzneață. Conștienți de faptul că un procesor Duron la 1000 MHz, în combinație cu o placă de bază cu cipset KT266A și 128 MB DDR-RAM poate rula fără probleme toate aplicațiile de birou utilizate în prezent, realizatorii sistemului s-au concentrat pe asigurarea unei soluții care să atragă și prin prețul de achiziție.


Flamingo Diablo 6666 Pro
[alegerea redacției - decembrie]
Producător Flamingo Computers
prezentare completă

UltraPro Games ProUltraPro Games Pro
[alegerea redacției - decembrie]
Producător UltraPro Computers
prezentare completă

Testele de sisteme generează cele mai multe discuții în jurul alegerii celui mai bun. Așa cum spunem aproape la fiecare test, noțiunea de "cel mai bun" este relativă și cunoaște variații semnificative de la om la om. Este evident că în alegerea noastră ținem cont de performanțe, mod de realizare, stabilitate în funcționare, dotări, dar și de alte aspecte care nu se văd, dar care vă pot afecta pe dumneavoastră la un moment dat. Există încă destule firme care tratează testele revistelor de specialitate ca pe un simplu instrument de publicitate, fără a manifesta un interes prea ridicat pentru testul în sine și pentru ținta lui, care este reprezentată în final tot de proprii clienți.

Ca de fiecare dată ne-am pus în poziția clientului care intră în magazin și își manifestă intenția de a cumpăra un sistem. Rezultatele din teste, modul de asamblare, dar și felul în care ni s-a răspuns din partea cealaltă a tejghelei au contribuit la decizia finală. Toate cele trei sisteme care au primit alegerea redacției au fost realizate bine, repede, au funcționat fără probleme și au fost livrate în termenul solicitat, lucru pe care foarte multe firme îl trec cu vederea.

Caro C-OneCaro C-One
[recordul lunii - decembrie]
Producător Caro Group
prezentare completă

Producătorul a construit acest sistem cu un singur scop: să fie cel mai puternic. Obiectivul a fost îndeplinit, C-One obținând cele mai bune rezultate în marea majoritate a testelor. Evident, pentru a obține un preț rezonabil a trebuit să se renunțe la orice accesorii destinate jocurilor, dar se pare că efortul a meritat în final. Pentru a obține cele mai bune performanțe alegerea unei soluții bazate pe cipset Intel 850E cu RDRAM PC1066 era logică, în condițiile în care cipsetul 845PE nu fusese încă lansat oficial.

Produsele anului 2002


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro