Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE DECEMBRIE 2002
[ Sisteme ]

TESTE COMPARATIVE

Sisteme de categorie grea
Caro C-One

[ sumarul caracteristicilor ]
[ teste de performanță ]


Dacă sistemul de la Ager a fost construit cu gândul la preț, cei de la Caro Group și-au propus și au și reușit să realizeze cel mai puternic sistem din test. Evident, pentru a obține un preț rezonabil a trebuit să se renunțe la orice accesorii destinate jocurilor, dar se pare că efortul a meritat în final. Pentru a obține cele mai bune performanțe alegerea unei soluții bazate pe cipset Intel 850E cu RDRAM PC1066 era logică, în condițiile în care cipsetul 845PE nu fusese încă lansat oficial.

Pentru realizarea sistemului de stocare s-a apelat la două hard disk-uri IBM Deskstar 120GXP cu capacitatea de 80 GB fiecare, instalate în RAID 0. Fiecare hard disk a beneficiat de propriul ventilator orizontal, acestea contribuind alături de celelalte trei ventilatoare din carcasă la o bună ventilație a aerului încins din interior.

Alegerea unei carcase albastre a impus dotarea sistemului cu tastatură de aceeași culoare, iar efortul asamblorului de a vopsi fețele unităților optice de asemenea în albastru a fost apreciat, chiar dacă rezultatul s-ar putea să nu fie pe gustul tuturor.

Sistemul este însoțit de un ghid de punere în funcțiune, util celor care achiziționează pentru prima dată un calculator și au nevoie de o mână de ajutor.

Acest produs a fost testat în cadrul testului comparativ: "Sisteme de categorie grea" (decembrie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro