Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE DECEMBRIE 2002
[ Sisteme ]

TESTE COMPARATIVE

Sisteme de categorie grea
Flamingo Diablo 6666 Pro

[ sumarul caracteristicilor ]
[ teste de performanță ]

Plăcile de bază cu cipseturi SiS sunt considerate soluții destinate sistemelor ieftine, dar mai puțin performante. Iată că Diablo 6666 Pro vine să contrazică această afirmație, reușind o configurație puternică, stabilă și completă pentru testul nostru. Construit în jurul unei plăci MSI cu cipset SiS 648, sistemul a folosit din plin puterea procesorului Pentium 4 la 2,8 GHz, completat de 512 MB DDR PC3200 și o placă video cu cipset Ati Radeon 9700 Pro. Un alt element demn de remarcat este legat de capacitatea de stocare de 240 GB, cea mai mare din test, aceasta fiind asigurată de două discuri Western Digital Caviar 1200JB SE. Cele doua harduri sunt legate în RAID 0, prin intermediul unui controler Adaptec ATA RAID 1200A. Capacitatea totală a fost împărțită în trei partiții, una de 30 GB, iar celelalte două de câte 100 GB.

Deși cu o carcasă de dimensiuni reduse, asamblarea internă nu a lăsat de dorit, singura nemulțumire fiind legată de lipsa spațiului pentru eventualele extinderi ale configurației. Sistemul beneficiază de două ventilatoare suplimentare.

Un capitol special în această descriere ar trebui să cuprindă manualul de utilizare. Ei bine, sistemul Flamingo este singurul din test care se poate mândri cu un manual de utilizare în adevăratul sens al cuvântului. Realizarea acestuia merge mult dincolo de inițierea utilizatorului în procesul de instalare a sistemului. De-a lungul celor 140 de pagini, posesorul noului sistem poate învăța, chiar cu lux de amănunte, despre etapele procesului de instalare, operarea în mediul Windows XP, funcționarea fiecărei componente, întreținerea sistemului și setarea parametrilor din BIOS. Manualul se încheie cu un glosar de termeni de 20 de pagini, dar nu înainte de secțiunea dedicată rezolvării problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemului.

Fiind un sistem de jocuri, din configurație nu lipsesc nici accesoriile dedicate acestui domeniu. Alături de sistemul de boxe Creative SoundWorks 510D, se află un volan Logitech WingMan Formula Force GP, un joystick Microsoft Sidewinder și o pereche de căști.

Acest produs a fost testat în cadrul testului comparativ: "Sisteme de categorie grea" (decembrie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro