Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IANUARIE 2003
[ Produsele anului 2002 ]

COVER STORY
Periferice - Echipamente multifuncționale

Brother MFC-9870Brother MFC-9870
[alegerea redacției - ianuarie]
Distribuitor Tornado Sistems
prezentare completă

Echipamentul Brother a fost la momentul testului cel mai complet model al categoriei de multifuncționale laser. În ciuda prețului sensibil mai mare decât al celorlalți competitori, multitudinea de facilități oferite, precum scaner color flatbed, opțiuni de securitate, flexibilitatea modulului de fax și nu în ultimul rând rezultatele foarte bune din teste, au contribuit la decizia noastră finală.

HP LaserJet 1220HP LaserJet 1220
[recordul lunii - ianuarie]
Distribuitor HP România
prezentare completă

La momentul participării în testul de multifuncționale LaserJet 1220 avea aproape un an de la lansarea oficială pe piață. Multă lume a considerat că este un echipament uzat moral și că simpla trecere a timpului i-a alterat implicit și performanțele. Rezultatele obținute în testul din ianuarie 2002 au infirmat însă toate pronosticurile.

Iar dacă mai existau încă observatori de părere că tehnologiile nu pot supraviețui mai mult de un an pe piață, iată că motorul LaserJet 1200 este prezent și în ianuarie 2003, la aproape doi ani de la apariție, câștigând împreună cu echipamentul multifuncțional LaserJet 3330MFP alegerea redacției.

HP OfficeJet G85
[alegerea redacției și recordul lunii - ianuarie]
Distribuitor HP România
prezentare completă

Echipamentul a impresionat în primul rând prin gama completă de funcții oferite și prin echilibrarea acestora. Fiecare funcție a fost integrată excelent în ansamblu, nici una dintre ele nefiind considerată secundară. Rezultatele din teste nu numai că nu au dezamăgit, dar au fost chiar cele mai bune, contribuind astfel la acordarea distincției de record al lunii. Fără teama de a greși putem spune că OfficeJet G85 ar fi putut concura cu succes chiar și la testul din acest număr.

Produsele anului 2002


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro