Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE IANUARIE 2002
Imprimare

TESTE COMPARATIVE

 
teste de performanță
sumarul caracteristicilor

Multifuncționale inkjet - HP OfficeJet G85


La o privire de ansamblu, OfficeJet G85 impresionează prin echilibrarea facilităților oferite. Fiecare funcție a echipamentului a fost integrată excelent în ansamblu, nici una din facilități nefiind considerată secundară. Gama mediilor ce pot fi utilizate este destul de extinsă, de la hârtie normală și până la transparente, pentru tipărirea de imagini la rezoluția maximă de 2400x1200 dpi trebuind să folosiți hârtie foto specială.

Chiar dacă echipamentele de tip fax color nu au cunoscut un succes prea mare, OfficeJet G85 profită de unitatea de tipărire color pentru a integra un astfel de dispozitiv. Transmiterea faxurilor nu necesită conectarea la un PC, iar G85 este echipat cu o unitate de alimentare automată cu capacitatea de 30 de coli. Transmiterea unui fax se poate face fie către un singur număr de telefon, fie în mod broadcast, către un număr de până la 20 de numere de telefon. În cazul în care cele 150 de coli din tava de alimentare s-au terminat, unitatea fax poate stoca până la 125 de pagini în memorie.

Scanerul flatbed prezintă un mare avantaj, permițând scanarea de obiecte 3D. Butonul "scan to" scanează direct în aplicația software instalată pe calculator, sau poate trimite documentul scanat direct către clientul de e-mail. Dacă doriți să folosiți echipamentul ca și copiator, aveți la dispoziție o serie de facilități foarte utile, cum ar fi posibilitatea de a reduce sau a mări imaginea copiată sau ajustarea calității și a luminozității copiei.

Dintre cele trei modele inkjet prezente în testul nostru, OfficeJet G85 a obținut cele mai bune rezultate în testele de tipărire. În plus, calitatea imaginilor de test tipărite pe hârtie fotografică și chiar și pe hârtie normală a fost superioară celorlalte echipamente, motiv care a condus și la acordarea alegerii redacției.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Unul pentru toți - Sisteme multifuncționale" (ianuarie 2002)

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro