Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE IANUARIE 2002
Imprimare

TESTE COMPARATIVE

 
teste de performanță
sumarul caracteristicilor

Multifuncționale laser - HP LaserJet 1220

Bazându-se pe modelul de bază 1200, HP 1220 adaugă acestuia capabilități de scanare color și copiere. Construită pentru un ciclu lunar maxim de 1000 de pagini, HP 1220 beneficiază de o viteză de tipărire declarată de 14 ppm, fiind cea mai rapidă din testul nostru. Acest lucru se poate vedea și din rezultatele testelor, acestea fiind cele mai bune în cazul documentelor text.

Rezultatele din testele "grele" pot fi explicate prin folosirea în test a driverului PCL 6, echipamentul fiind singurul din test care a beneficiat și de PostScript 2.

Unitatea de tipărire este dotată cu un procesor Motorola Coldfire la 90 MHz și 8 MB de memorie, putând suporta până la 72 MB. Rezoluția maximă este de 1200x1200 dpi, aceasta fiind utilă în cazul în care doriți să realizați materiale de prezentare alb-negru.

Folosind același motor de tipărire, unitatea de copiere a fost cea mai rapidă din test, realizarea unei copii necesitând doar 16 secunde. Pentru ușurarea muncii de scanare sau copiere a documentelor cu pagini multiple, LaserJet 1220 este dotat cu o unitate ADF cu capacitatea de 30 de pagini. Ca și celelalte echipamente HP, și acesta beneficiază de aplicația OCR ReadIris Professional, cu ajutorul căreia puteți transpune documentele tipărite în format digital.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Unul pentru toți - Sisteme multifuncționale" (ianuarie 2002)

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro