Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE IANUARIE 2002
Imprimare

TESTE COMPARATIVE

 
teste de performanță
sumarul caracteristicilor

Multifuncționale laser - Brother MFC-9870


Singurul echipament cu scaner flatbed din categoria laser, MFC-9870 oferă cam toate facilitățile de care poate avea nevoie un birou. Conectarea se poate face fie pe portul USB, fie pe cel paralel, sau opțional se poate adăuga un adaptor de rețea, transformând echipamentul în imprimantă de rețea.

Unitatea de tipărire beneficiază de o viteză maximă declarată de 12 ppm, în testele noastre remarcându-se prin obținerea celor mai bune performanțe în testele cele mai importante. Testul de 12 pagini text și grafice în Word și testul de 3 pagini grafice în Excel sunt cele mai solicitante, putând fi considerate în același timp și cele mai apropiate de tipul documentelor tipărite în viața reală. Capacitatea tăvii de alimentare este de 250 de coli, putând fi extinsă la 500 de coli prin adăugarea unui sertar suplimentar. Pentru scanarea sau copierea de documente formate din mai multe pagini, MFC-9870 beneficiază de o unitate de alimentare ADF, cu capacitatea de 50 de coli.

Sistemul de fax permite transmiterea de documente prin intermediul PC-ului sau direct din panoul de comandă. La recepționarea unui document, acesta poate fi vizualizat înainte de tipărire, permițând ștergerea din memorie în cazul în care nu este dorit. O facilitate foarte utilă, mai ales în cazul birourilor deschise, este posibilitatea de blocare a echipamentului cu o parolă din patru caractere, împiedicând astfel multiplicarea sau transmiterea prin fax a documentelor confidențiale.

Scanerul color flatbed permite o rezoluție optică de 600x300 dpi, putând ajunge prin interpolare software la 1200 dpi. Producătorul furnizează și o aplicație OCR, pentru documentele în limba română apărând aceeași problemă legată de recunoașterea diacriticelor.

Așa cum am spus și la început, MFC-9870 este cel mai complet echipament din gama laser, capabilitățile de fax, existența unei unități ADF, sistemul de securitate și posibilitățile de conectare fiind doar câteva din motivele pentru care i-am acordat alegerea noastră.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Unul pentru toți - Sisteme multifuncționale" (ianuarie 2002)

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro