Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Cover Story - PC Magazine Romania, Aprilie  2002

Familia de produse BitDefender

Securitatea ca mod de viață
Piața securității TI: prezent și perspective
Soluții de securitate
Sunteți în siguranță? Cum puteți afla?
Panaceum universal sau soluții de securitate personalizate?
Siguranța afacerilor online
Asigurarea confidențialității mesajelor
Symantec & Cypherix
Familia de produse BitDefender

Firma Softwin oferă o gamă bogată de produse pentru securitatea datelor, reunite sub numele BitDefender, care acoperă multiple zone de securitate atât în mediul de afaceri cât și în cel particular. Iată sintetic principalele caracteristici ale componentelor acestei familii.

BitDefender Professional 6.0 for Windows - protecție antivirus și firewall de aplicații (Personal Firewall) pentru stații de lucru individuale și mobile (notebook-uri) pentru sistemele Windows 95/98/Me/NT/2000/XP.

BitDefender Professional combină puternice motoare de scanare antivirus cu tehnologii avansate de filtrare internet. Produsul asigură în același timp protecția antivirus, confidențialitatea datelor, controlul conținutului activ de pe paginile web și filtrarea acestor pagini. Fiind foarte ușor de utilizat și beneficiind de actualizări automate, după instalarea pe calculator poți uita de el. Este un produs care ridică standardele serviciilor de protecție antivirus: mai mult decât un simplu antivirus, el este o soluție completă de protecție.

Filtrează toate căile posibile de acces în sistem: descărcări din internet, dischete, unități ZIP, CD-ROM, casete de back-up, unități din rețea, fișiere sau directoare partajate, atașamente e-mail, servicii online, comunicare în timp real de tip Peer-to-Peer (chat).

Tabel caracteristici principale

BitDefender Home Edition - protecție antivirus pentru stații de lucru individuale și mobile (notebook-uri) pentru Windows 95/98/Me/NT/2000/XP.

BitDefender Home Edition este conceput astfel încât să cuprindă caracteristici specifice nevoilor utilizatorilor individuali. El rulează silențios în background și asigură protecția datelor vitale, folosind motoare puternice de filtrare a tuturor căilor posibile de acces în sistem. Deoarece protecția antivirus se menține la nivelul din BitDefender Professional, produsul dedicat utilizatorilor "de acasă" are de asemenea girul Laboratorului ICSA.

BitDefender Enterprise Manager 2.0 - administrare centralizată a protecției antivirus în rețele Windows NT/2000/Unix/Linux cu stații Windows 95/98/Me/NT/ 2000/XP/ Unix/Linux.

Produsul combină avantajele definirii și controlului politicii de securitate în rețea și tehnologiile avansate de filtrare a datelor, pentru a acoperi orice breșă majoră de securitate. Avantajul său principal este acela că administratorul de rețea poate avea vederea de ansamblu și controlul asupra întregii implementări a politicilor de securitate, monitorizând toate căile prin care un virus, Trojan, backdoor sau alte coduri periculoase pot penetra o rețea. Raportarea în timp real a atacurilor asupra rețelei și posibilitatea de a le evalua într-un mod centralizat permit o reacție rapidă și eficientă. BitDefender reduce considerabil costurile de administrare a rețelelor complexe, asigurând cea mai eficientă protecție pentru informația vitală din companie.

Tabel caracteristici principale

BitDefender for Mail Servers - soluție de filtrare antivirus și antispam a mesajelor e-mail la nivelul protocolului SMTP pentru orice server de e-mail. Este un pachet software destinat protecției proactive a traficului de e-mail împotriva virușilor, Troienilor sau a altor coduri posibil periculoase, la nivelul serverului de e-mail, în organizații de orice dimensiune. Combinând tehnologii avansate de filtrare cu caracteristici antispam și de monitorizare a breșelor de securitate, BitDefender for MailServers oferă facilități de management al serverului de e-mail fără precedent într-o interfață simplă și intuitivă. Ca rezultat al tehnologiei proprietare Softwin, BitDefender este compatibil cu majoritatea platformelor de e-mail existente.

Notă: Integrând cea mai nouă tehnologie recomandată de Microsoft, Virus Scanning - Application Programming Interface (VS API) 2.0, BitDefender for MS Exchange 5.5 și BitDefender for MS Exchange 2000 se integrează perfect cu serverul de e-mail, asigurând filtrarea avansată a mesajelor de e-mail, fără a afecta performanța traficului de e-mail.

Tabel caracteristici principale

BitDefender for Internet Gateway - gestiunea și controlul traficului de internet. Este un produs conceput pentru a asigura securitatea fluxului internet în organizații de orice dimensiune. Aducând la un loc facilități de filtrare a siturilor de web, de blocare a accesului la un anume conținut nedorit și tehnologii avansate pentru filtrarea și blocarea virușilor sau a altor coduri periculoase, BitDefender for Internet Gateway face navigarea pe internet ușoară și sigură pentru toți angajații unei companii. În timp ce alți producători recomandă achiziționarea unui grup de produse, Softwin integrează într-un pachet unic, ușor de instalat și de folosit, toate elementele necesare securității pe internet.

Tabel caracteristici principale

BitDefender for File Servers - protecție antivirus centralizată pentru centrele de informație din rețea.
Este o soluție destinată protejării serverelor de fișiere, utilizate pentru a stoca și a distribui informația în organizații de orice mărime. Cu o interfață ușor de utilizat, produsul asigură monitorizarea permanentă a serverelor de fișiere, actualizarea permanentă a protecției antivirus și configurarea integrată a nivelului de protecție, conform politicii de securitate. Raportarea în timp real a oricărui incident la nivelul serverului de fișiere și posibilitatea de evaluare centralizată fac posibile reacții rapide și eficiente, blocând instantaneu orice fișier infectat.

Tabel caracteristici principale

Softwin poate furniza suport tehnic personalizat non-stop, 24 de ore din 24 și 365 de zile pe an. Oferind informații antivirus, mentenanță pentru soluțiile BitDefender și asistență în stabilirea unei politici de securitate proprii, serviciile de suport tehnic sunt furnizate de o echipă de profesioniști cu o experiență îndelungată în domeniul securității datelor. Împreună cu soluțiile pe care le recomandă, serviciile de suport tehnic furnizate de Softwin completează protecția informațiilor critice ale utilizatorilor.

Produsele BitDefender pot fi descărcate pentru evaluare la adresa www.bitdefender.ro, singurul portal românesc dedicat securității informațiilor.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro