[home] [prezentare] [evenimente] [sibiu] [link-uri] [proiecte] [sponsori] [informatii]
EDUCATIE
UNIVERSITATI
LICEE
INSTITUTII
STIINTE
ARTA
CALCULATOARE SI INTERNET
CARTI ONLINE
BIBLIOTECI
SOFT EDUCATIONAL
DICTIONARE
STIRI
>>LINKURI
 
 
 

 

 

 

http://www.studyweb.com
Acest site este un loc în cei care folosesc internetul ca instrument de studiu, pot găsi informații necesare cât mai repede cu putință, din orice domeniu de studiu. Peste 79000 de link-uri catre site-uri de cercetare și educație vă oferă o paletă largă de materiale de studiu. Link-urile sunt împărțite în peste 17.000 de categorii de cercetare.

htpp://www.discovery.com
Canalul de televiziune Discovery nu mai are nevoie de prezentare, fiind deja cunoscut pentru deosebitele documentare emisiuni produse. Acum este disponibilă și o versiune online, iar cu un Real Player 5.0 puteți urmări secvențe din emisiunile preferate. Se poate spune de fapt că site-ul este la fel de bine realizat ca și postul de televiziune. De aici puteți afla, cele mai noi știri din domeniul științei, dar vați găsi și o mulțime de link-uri către pagini din domeniul științei

http://www.astr.ua.edu/4000ws/4000WS.html
4000 de ani de când femeile s-au implicat în știință. Aceasta este deviza de la care pleacă acest site, de unde puteți aflamai multe despre cale care au fost inventatoare, scriitoare, matematiciene sau inginere.

http://www.asap.unimelb.edu.au/hstm/hstm_ove.htm
Acest site reprezintă o bibliotecă virtuală pentru istoria științei, tehnologiei și medicinei. Conține printre altele o mulțime de legături care vă trimit la site-urile diferitelor universități din lume. Informațiile sunt riguros structurate pe domenii.

http://www.exploratorium.edu
Explaratorium reprezintă o colecție de noutăți și resurse din domeniul științei.Un muzeu al științei și al artei.

http://www.newscientist.com
New Scientist este una dintre cele mai cunosscute și mai apreciate publicații din lumea științei. Aceasta este ediția online, în care veți putea găsi articole deosebit de bine argumentate din cele mai diverse domenii ale știiței . Subiectele dezbătute sunt probleme acute pentru noi toți, ceea ce face revista să fie deosebit de interesantă.

http://www.nsf.gov/
Fundația Națională pentru Știință este o organizație independentă a guvernului Statelo Unite responsabilă pentru promovarea științei. Puteți afla cum sprijină acestă organizație cele mai noi descoperiri din domeniul biologiei, matematicii, medicinei sau informaticii.

http://www.scopesys.com/anyday/
Căutați după o dată anume introdusă, toate evenimentele care s-au petrecut de-a lungul timpului în acea zi.

http://www.earthcam.com/
După cum arată și numele(Earthcam) este vorba despre o bază de date ce consta în mare parte din fotografii din toate locurile de Pământ.

http://wwww.scicentral.com/
50.000 de articole fascinante și teorii din toate domeniile științei.

http://www.thetech.org/
Muzeul inovației 'The Tech', din San Jose, California.

http://www.imt.pub.ro
Institutul de Microtehnologie

http://www.algorithm.com
Fabricarea de prototipuri sau pilotarea unui avion sunt activități care nu pot fi oricând la îndemâna oricui. Tehnologiile de simulare oferă firmelor în acest sens soluții ieftine. Diferite domenii pot profita de aceste realizări, de la pilotarea avioanelor de vânătoare, până la realizaea unor proteze dentare. Compania Algorithm produce hard și softde simulare pentru medicină, antenament, educație sau pentru distracție pur și simplu. Pe acest site puteți găsi informații despre tehnologiile utilizate și link-uri către alte pagini din acestă tematică.

 

Copiright 1999-2001 Colegiul Național "Gheorghe Lazăr"
Concept si design Ciprian Ciocan
Contactati-ma la [email protected]