[home] [prezentare] [evenimente] [sibiu] [link-uri] [proiecte] [sponsori] [informatii]
PROIECTE
 
 
 

 

 

 

Pagina de proiecte reprezinta cea mai noua sectiune a sitului nostru. Ea a luat nastere dintr-o necesitate. Odata cu cresterea numarului de persoane care are acces la Internet din Romania, apare o continua nevoie de informare, deci de noi surse de informatie. Cu toate ca numarul paginilor de web in limba romana creste intr-un ritm ametitor, se observa o lipsa acuta a paginilor cu caracter informativ si stiintific, majoritatea portalurilor romanesti la ora actuala bazandu-se pe stiri si divertisment.
Acestea sunt motivatiile care au la baza acest proiect. Dar ce reprezinta de fapt proiectul CNGL InfoWeb:

Dorim ca incepand cu lansarea noii pagini a Colegiului National "Gheorghe Lazar" din Sibiu, sa oferim un suport pentru publicarea pe Internet a diferitelor materiale realizate de elevi, si care, pot constitui subiecte de referinta pentru orice "surfer" in cautare de informatie. Astfel ca ceea ce dorim sa realizam, este o colectie de pagini pe diferite teme educationale.

Daca aveti un proiect interesant, pe care l-ati realizat, din orice domeniu si considerati ca ar fi folositor si altor persone, va rugam sa ni-l trimiteti, iar noi il vom publica pe una dintre paginile noastre. Nu ezitati si nu uitati ca nu aveti nimic de pierdut!

Pentu mai multe informatii scrieti-mi la [email protected]

 

Copiright 1999-2001 Colegiul Național "Gheorghe Lazăr"
Concept si design Ciprian Ciocan
Contactati-ma la [email protected]