[home] [prezentare] [evenimente] [sibiu] [link-uri] [proiecte] [sponsori] [informatii]
EDUCATIE
UNIVERSITATI
LICEE
INSTITUTII
STIINTE
ARTA
CALCULATOARE SI INTERNET
CARTI ONLINE
BIBLIOTECI
SOFT EDUCATIONAL
DICTIONARE
STIRI
>>LINKURI
 
 
 

 

 

 

http://www.amazon.com
http://www.barnesandnoble.com/
Sunt cele mai mari librări online din lume. Aici puteți găsi aproape oice titlu căutați iar apoi eventual sã îl comandaþi. Livrarea se face în mai puþin de o sãptãmânã, însã atenþie la preþuri...

http://www.nytimes.com/books/
Peste 50000 de recenzii de carte din 1980 până în prezent.

http://www.smartbooks.com/
Un catalog cu ultimele cărți apărute pe Internet, cu descrieri, împărțite în peste 30 de domenii.

http://www.asimov.com
Este un site dedicat unui titan al literaturii science-fiction: Isaac Asimov. Bibliorafia completă a creaților sale, biografia sa, eseurile și comentariile asupra operei sale vă stau la dispoziție.

http://www.lib.virginia.edu/wess/germtext.html
Motor de căutare care vă va ajuta în găsirea celor mai interesante locuri pe internet dedicate literaturii germane. Astfel veți găsi cu ușurință informații despre scriitori ca Goethe, Thomas Mann sau Max Frisch.

http://www.pacificnet.net/~johnr/aesop O foarte interesantă colecție a fabulelor lui Esop. Colecția include 655 de fabule, traduse în engleză de Gerge Fyler Townsend și de La Fontaine în franceză.

http://www-tech.mit.edu/shakespeare/works.html
Opera completă a merelui William Shakespeare online. Tot ceea ce doriți să citiți din creația lui se află aici: comedii, tragedii, piese istorice și chiar sonetele sale. Veți putea participa și la discuții online despre opera sa, și veți putea găsi și multe link-uri către pagini legate de aceasta.

http://www.netstoyou.com/netsmark/Classiclit.html
O excelentă colecție de texte clasice. Aici veți putea găsi unele dintre cele mai interesante scrieri din Evul Mediu sau aparținând unor scriitori celebri precum Shakespeare, Jane Austin, Mark Twain și alții. Aveți la dispoziție și un motor de căutare care vă va permite să găsiți cărțile publicte onlone.

http://www.kappa.ro/news/romlit/index.html
România Literară online.

 

Copiright 1999-2001 Colegiul Național "Gheorghe Lazăr"
Concept si design Ciprian Ciocan
Contactati-ma la [email protected]