Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IANUARIE 2003
[ Produsele anului 2002 ]

COVER STORY
Componente - Plăci video

Abit Siluro GF4 MX440
[cea mai bună impresie - mai]
prezentare completă

Abit Siluro GF4MX Pro
[recordul lunii - noiembrie]
Distribuitor Tape Computer
prezentare completă

Produsele Abit s-au bucurat întotdeauna de aprecieri pozitive, cele două modele de plăci video premiate de-a lungul anului nefăcând excepție de la regulă. Rezultatele din teste au fost un argument important, la acesta adăugându-se și multitudinea de facilități suplimentare, care reprezintă aportul producătorului la modelul generic. Aici se numără și utilitarele de asistență pentru modificarea parametrilor de funcționare.

Gainward Ultra/750 XP
Golden Sample
[cea mai bună impresie - iulie]
Distribuitor Romsoft
prezentare completă

MSI G4Ti4600
[alegerea redacției - noiembrie]
Distribuitor Flamingo Computers
prezentare completă

La momentul prezentării, modelul Gainward era cea mai puternică placă video din lume. Alături de puterea de neegalat, atunci, a procesorului grafic, ne-au impresionat în aceeași măsură și facilitățile suplimentare adăugate de producător, acestea fiind de fapt la baza distincției "Cea mai bună impresie".

La rândul său, modelul MSI a participat în testul comparativ din luna noiembrie și alături de performanțele în continuare excelente, dar depășite deja de Radeon 9700, a oferit de asemenea o multitudine de facilități suplimentare. Atunci când am luat în considerare și prețul foarte bun pentru un model din această clasă, alegerea a venit aproape de la sine.

IT Solar Radeon 9700 Pro
[recordul lunii - noiembrie]
Distribuitor Flamingo Computers
prezentare completă

Ati Radeon 9700 este încă, la momentul apariției acestei reviste, cel mai puternic procesor grafic din lume. Testul nostru comparativ s-a desfășurat la puțin timp de la anunțarea oficială și lansarea pe piață. Era normal ca rezultatele din teste să fie cele mai bune, motivul pentru care nu a primit totuși voturile noastre fiind constituit de prețul amețitor.

Albatron MX 440Albatron MX440
[alegerea redacției - noiembrie]
prezentare completă

Albatron Ti4200 Medusa
[alegerea redacției - noiembrie]
Distribuitor Spot Digital
prezentare completă

Apariția unui nou producător pe piața plăcilor de bază și video a fost de natură să stârnească reacții diverse, majoritatea observatorilor fiind sceptici în privința succesului viitor al noului nume. Experiența acumulată de membrii tinerei echipe în slujba Gigabyte, alături de o politică agresivă de promovare au ridicat însă numele Albatron în doar câteva luni.

Ambele modele prezente în testul din luna noiembrie s-au comportat excelent în teste, beneficiind de prețuri semnificativ mai mici față de ceilalți concurenți, tocmai datorită politicii agresive de promovare.

Produsele anului 2002


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro