Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE August 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ alegerea redacției ]
[ imprimante pentru grupuri medii de lucru - sumarul caracteristicilor , teste de performanță ]
[ legenda ]

Xerox Phaser 4400N     Grafic performante

Beneficiind de o viteză specificată de 25 ppm, Phaser 4400N s-a situat în teste la un nivel mediu de performanță. Motivul acestei afirmații constă în faptul că, deși situată în specificații mai sus, rezultatele au fost în majoritate un pic mai slabe decât ale modelului câștigător al categoriei.

În schimb, Phaser 4400N a reușit să lase o impresie deosebită în ceea ce privește panoul de comandă, dotat cu un ecran cu 6 rânduri. De departe cel mai ușor de utilizat panou de control dintre toate modelele prezente, acesta permite efectuarea unui număr foarte mare de operațiuni asupra setărilor imprimantei. Imprimanta ar fi trebuit să fie însoțită și de un CD cu drivere și cu utilitarele destinate administrării în rețea, însă acest CD a lipsit, așa că ne-am mulțumit cu instalarea ultimelor versiuni de drivere prezente pe situl companiei producătoare la ora testului. Chiar și așa, imprimanta permite administrare web, tot ce este nevoie pentru asta fiind un browser.

Spre deosebire de modelele Xerox prezente în cadrul primei categorii, 4400N oferă un cost de tipărire mult redus, acesta contribuind pe termen mediu și lung la scăderea prețului total de deținere, în fața concurenților.

[ Teste comparative - Viteză ieftină (Imprimante) ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro