Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE August 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ alegerea redacției ]
[ imprimante pentru
grupuri medii de lucru - sumarul caracteristicilor , teste de performanță ]
[ legenda ]

Lexmark T420d și T630nVE     Grafic performante

Cele două modele Lexmark prezente în cadrul acestei categorii au reușit să demonstreze că aparțin unui producător important pe piața laserelor. În urma comportărilor din testele anterioare, așteptările s-au ridicat la un nivel destul de ridicat, iar T420d și T630nVE nu au dezamagit.

Modelul T420d este dotat în variantă standard cu unitate duplex, însă lasă conectarea în rețea la capitolul dotărilor opționale, lucru nu foarte îmbucurător pentru o firmă de dimensiuni medii. Evident, există și versiunea cu adaptor de rețea, aceasta adăugând însă o sumă importantă prețului de achiziție. Astfel, în ciuda prețului extrem de mic de achiziție, cu mult mai mic față de concurenți, nu am putut lua modelul în considerare la momentul deciziei de acordare a alegerii redacției.

Concepută pentru un volum lunar de 150.000 de pagini, cu o viteză specificată de până la 33 ppm, T630nVE a fost singura care a încercat să țină piept lui LaserJet 4300dtnsl în testele de viteză. Prețul de achiziție se situează la un nivel foarte tentant, costurile de tipărire implicate de folosirea tonerului ridicându-se la un nivel mediu. Foarte interesant este că, în varianta în care folosiți cartușul de 21.000 de pagini, acesta este estimat a avea o durată de viață mai mare decât cea a unității fotoconductoare.

[ Teste comparative - Viteză ieftină (Imprimante) ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro