Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE August 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ alegerea redacției ]
[ imprimante pentru
grupuri medii de lucru - sumarul caracteristicilor , teste de performanță ]
[ legenda ]

Kyocera-Mita FS-3800l     Grafic performante

Construită pentru un volum lunar de maxim 100.000 de pagini, FS-3800 oferă o viteză maximă de tipărire de 24 ppm. Atunci când am calculat raportul dintre viteza obținută în mod real și cea specificată, această imprimantă s-a plasat în 6 din cele 8 teste deasupra celorlalți concurenți ai categoriei, apropiindu-se cel mai mult de promisiunile făcute. Alături de comportarea excelentă din teste, costurile extrem de mici de tipărire, obținute de producător în urma investițiilor masive în domeniul cercetării, au contribuit la distincța acordată.

Singurul neajuns al modelului FS-3800, în fața concurenței, este reprezentat de lipsa unității duplex în variantă standard, adăugarea unei astfel de unități contribuind la creșterea prețului total.

Modelul beneficiază de un panou frontal de comandă, dotat cu ecran cu cristale lichide. Prin intermediul acestuia se pot modifica parametrii de funcționare, însă nu se poate seta adresa de lucru în rețea. Acest lucru se poate însă realiza fără probleme odată cu instalarea utilitarului de administrate Admin Manager pe sistemul de bază. De aici se poate modifica oricând adresa imprimantei, fără a mai fi nevoie să se deplaseze cineva la aceasta. Alături de Admin Manager, FS-3800 este însoțită de un utilitar de monitorizare a stării de funcționare, precum și de un utilitar de monitorizare a nivelului traficului din rețea, înspre și dinspre imprimantă.

[ Teste comparative - Viteză ieftină (Imprimante) ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro