Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE August 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ alegerea redacției ]
[ imprimante pentru grupuri medii de lucru - sumarul caracteristicilor , teste de performanță ]
[ legenda ]

HP LaserJet 2300dtn și LaserJet 4300dtnsl     Grafic performante

Dacă spuneam despre LaserJet 2300L că reprezintă o cosmetizare a versiunii 2200, LaserJet 2300dtn constituie vârful de lance al familiei din care face parte, fiind dotată în variantă standard cu toate opțiunile disponibile celorlalți frați. Conceput pentru un volum lunar maxim de 50.000 de pagini, cu o viteză specificată de 24 ppm, în format A4, modelul se adresează mai mult zonei de întrepătrundere a celor două categorii. Posibilitățile de conectare sunt multiple, în mod standard 2300dtn oferind port paralel, USB 1.1 și de rețea. Opțional se pot adăuga un modul wireless LAN și unul Bluetooth.

Cea mai rapidă imprimantă laser monocrom de format A4 care a poposit până acum în laboratorul nostru este LaserJet 4300, prezentă de această dată în versiunea dtnsl. Aceasta este cea mai completă variantă, furnizând pe lângă duplex integrat, tavă suplimentară de alimentare și conectare în rețea, și o unitate de sortare, montată deasupra tăvii de colectare standard. Pe lângă rolul de a realiza o sortare a documentelor tipărite, în funcție de necesitățile utilizatorilor, această unitate permite și capsarea mai multor pagini, înainte de eliberarea acestora în tava de colectare.

Beneficiind de o viteză specificată de 43 ppm, în format A4, LaserJet 4300dtnsl s-a plasat din start suficient de departe față de orice alt concurent, pentru a mai putea fi ajunsă la capitolul viteză, situația schimbându-se însă atunci când a fost vorba să calculăm costurile totale de exploatare.

[ Teste comparative - Viteză ieftină (Imprimante) ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro