Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE August 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ alegerea redacției ]
[ imprimante pentru acasă și grupuri mici de lucru - sumarul caracteristicilor , teste de performanță ]
[ legenda ]

Samsung ML-1510, ML-1710 și ML-1750     Grafic performante

Cele trei modele Samsung reprezintă, cu diferențele constructive de rigoare, întruchiparea celei mai mici imprimante laser din lume, asta cel puțin după spusele producătorului.

În esență, ML-1510 și ML-1710 reprezintă aceeași configurație, cu un plus de viteză specificată în favoarea celei din urmă, diferență sesizabilă și în preț. Beneficiind doar de conectare USB, fără posibilitatea de expandare la versiune de rețea, și dotate cu 8 MB de RAM, de asemenea fără posibilitate de expandare, cele două modele se adresează utilizatorilor individuali, cu necesități reduse de tipărire, pentru care prețul de achiziție, combinat cu cel de utilizare reprezintă principalul argument.

Varianta ML-1750 beneficiază de un procesor mai puternic, cu posibilitatea de expandare a memoriei. De asemenea, este posibilă instalarea unui adaptor de rețea, transformând astfel imprimanta într-o soluție pentru birouri mici. Cunoașterea limbajului PCL6 permite instalarea și sub alte sisteme de operare decât Windows.

Toate cele trei modele Samsung prezintă o facilitate interesantă, însă aparținând mai mult zonei de promovare a produsului, decât specificațiilor tehnice. Prin activarea opțiunii Toner Save producătorul susține că se realizează o economie de până la 40% a tonerului consumat, fără reducerea calității de imprimare. În realitate este vorba de o scădere a calității, însă neobservabilă de ochiul liber al utilizatorului.

[ Teste comparative - Viteză ieftină (Imprimante) ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro