Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE August 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ alegerea redacției ]
[ imprimante pentru acasă și grupuri mici de lucru - sumarul caracteristicilor , teste de performanță ]
[ legenda ]

Kyocera-Mita FS-1010N     Grafic performante

Prezent și în cadrul testului de anul trecut, modelul FS-1010N a reușit nu numai performanța de a rezista pe piață în tot acest răstimp, ci și pe cea de a câștiga în premieră în două teste consecutive. Dincolo de rezultatele din teste, foarte bune dealtfel, principalul motiv al acestei reușite constă în costul extrem de mic declarat pentru tipărirea unei pagini. Dacă prețul de achiziție a crescut, paradoxal, față de anul trecut, costul de tipărire pe pagină s-a înjumătățit, contribuind la obținerea unui cost total de exploatare foarte scăzut.

FS-1010N cunoaște limbajul PCL6 și folosește emularea proprie PostScript (KPDL2). Rezoluția maximă suportată este de 1200 dpi, aceasta putând fi îmbunătățită până la 2400x600 dpi cu ajutorul tehnologiei proprietare KIR (Kyocera Image Refinement).

O facilitate interesantă constă în posibilitatea folosirii unui card de memorie de tip Compact Flash. Astfel se poate elimina necesitatea transmiterii repetate către imprimantă a unor informații folosite foarte des, de tip antete sau logo-uri, reducându-se pe de o parte traficul din rețea, iar pe de altă parte contribuind la creșterea eficienței utilizatorilor.

[ Teste comparative - Viteză ieftină (Imprimante) ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro