Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE August 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ alegerea redacției ]
[ imprimante pentru acasă și grupuri mici de lucru - sumarul caracteristicilor , teste de performanță ]
[ legenda ]

HP LaserJet 1005w, LaserJet 1300 și LaserJet 2300L     Grafic performante

Cele trei modelel HP din această categorie reprezintă, fiecare în parte, continuarea unei versiuni de succes. LaserJet 1005w aduce față de varianta 1000, o viteză specificată mai mare și un preț de achiziție sensibil mai mic. O prezență notabilă este cea a butonului de pornire/oprire, absent în varianta 1000. Posibilitățile de conectare sunt fie prin portul paralel, fie prin cel USB, fără posibilitatea de a adăuga un modul de rețea. Fiind o imprimantă GDI, 1005w depinde foarte mult de resursele sistemului alături de care este instalată, fiind dotată în consecință cu doar 1 MB de memorie, fără posibilitatea de a adăuga memorie suplimentară.

Modelul LaserJet 1300 a preluat părțile bune ale lui 1200, venind în plus cu opțiuni ca wireless LAN sau Bluetooth. Pentru a obține o viteză superioară modelului anterior, a fost crescută frecvența procesorului, adăugându-se în același timp și memorie suplimentară.

La rândul său, LaserJet 2200 a dat naștere unei serii cu șase membrii, mezinul seriei numindu-se 2300L. Spre deosebire de frații săi (despre 2300dtn vom vorbi în cadrul categoriei superioare), modelul 2300L beneficiază de o viteză specificată de "doar" 19 ppm, în format A4. O opțiune nou apărută constă în prezența ecranului cu cristale lichide, din panoul frontal de comandă. Prin intermediul acestuia este posibilă setarea parametrilor de funcționare direct de la nivelul imprimantei.

Cea mai bună comportare în teste a avut-o 1005w, acesta apripiindu-se cel mai mult de viteza specificată, dintre cele trei modele HP. La polul opus s-a situat LaserJet 1300, acesta nereușind să se ridice la nivelul așteptărilor impuse de renumele producătorului.

[ Teste comparative - Viteză ieftină (Imprimante) ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro