Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE August 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ alegerea redacției ]
[ imprimante pentru acasă și grupuri mici de lucru - sumarul caracteristicilor , teste de performanță ]
[ legenda ]

Brother HL-1230, HL-5030 și HL-5040     Grafic performante

Participante constante în testele noastre de-a lungul timpului, modelele Brother și-au creat o imagine de imprimante robuste, ușor de instalat și configurat și relativ accesibile ca preț. Prezența de anul acesta reprezintă o confirmare a celor enunțate mai sus, modelul HL-5030 reușind să obțină și alegerea redacției.

HL-1230 a fost unul dintre cele trei modele de 12 ppm din tot testul, adresându-se segmentului de piață reprezentat de cei pentru care viteza nu reprezintă o necesitate. Dotarea doar cu interfață paralelă limitează atât performanțele în teste, cât și posibilitatea de a partaja în mod eficient imprimanta într-un mediu de firmă, în această situație fiind recomandabil să se apeleze la opțiunea adăugării unui adaptor de rețea. "Automatic e-mail printing" este un utilitar destinat utilizatorilor de Windows 95/98, prin intermediul căruia se pot tipări în mod automat toate e-mailurile sosite în căsuța poștală virtuală. Evident, la cantitatea zilnică de mesaje nesolicitate, opțiunea devine inutilă.

Modelele HL-5030 și HL-5040 fac parte din noua serie de imprimante Brother, între ele existând un număr important de asemănări, așa cum se poate vedea în tabelul cu specificații. Fiind dotate cu același procesor, modelele beneficiază de aceeași viteză specificată, însă versiunea HL-5040 folosește mai multă memorie. În plus, aceasta este capabilă de a folosi limbajul PCL6, putând fi instalată și sub alte sisteme de operare decât Windows. Opțional, HL-5040 poate beneficia de placă de rețea Ethernet 10/100 Mbps și de tavă suplimentară de alimentare de 250 de coli.

Utilitarul "Printer information" permite interogarea imprimantei în legătură cu starea consumabilelor, fiind posibil un raport cu numărul de pagini tipărite, cantitatea de toner existentă și gradul de acoperire mediu, folosit până în momentul interogării.

[ Teste comparative - Viteză ieftină (Imprimante) ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro