Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE MAI 2002
Sisteme

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]


Sisteme de birou - Ultra Pro Director

Chiar dacă echiparea cu monitor LCD arată disponibilitatea asamblorului de a promova o soluție serioasă de birou, atunci când vine vorba de configurația internă lucrurile nu mai stau la fel. Probabil în dorința de a obține rezultate cât mai bune în testele de performanță, producătorul nu s-a încumetat să aleagă o soluție constructivă integrată, care să puncteze în schimb la impresia generală.

Modelul carcasei este același ca și la sistemul Deck, și în această situație lovindu-ne de aceeași problemă și anume poziționarea butonului de alimentare foarte aproape de butonul unității floppy. Interiorul carcasei este destul de aerisit, prezența unui ventilator suplimentar pe partea posterioară a carcasei și a unui ventilator sub discul hard evidențiind preocupare asamblorului pentru capitolul aerisire. Cu ceva mai multă străduință la legarea panglicilor, interiorul ar fi putut arăta extrem de bine.

Chiar dacă am precizat că nu vom aprecia în mod deosebit dotările suplimentare multimedia, cei de la Ultra Pro nu au dorit să lase nefolosit controlerul audio integrat pe placa de bază și au echipat sistemul cu un set de boxe Altec Lansing AVS300. Este adevărat că dacă ne luăm după numele sistemului, acestea ar putea fi trecute cu vederea. În cazul în care vă aflați de partea cealaltă a baricadei, adică în postura angajatului, puteți apela la căștile livrate de asemenea odată cu sistemul, pentru a nu fi observat că ascultați muzică în timpul programului. Dacă tastatura și mausul wireless se pot dovedi utile la un sistem Office, lăsăm la aprecierea dumneavoastră.

Cei care în activitatea dumneavoastră lucrați cu date importante, puteți sta liniștiți pentru că sistemul este livrat și cu un UPS Inovatec de 500 VA, care vă va feri de neplăcerile cauzate de întreruperea bruscă a curentului. La achiziționarea sistemului, Ultra Pro oferă acces internet nelimitată timp de o lună.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Sisteme de birou"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.
LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro