Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE MAI 2002
Sisteme

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Sisteme de birou - Tape Atlantis Office

Construit pe o placă de bază Abit cu cipset nVidia nForce 420D, cu GeForce2 integrat și controler de rețea on-board, Atlantis Office este un sistem capabil de a oferi performanțe ridicate, fără a crește considerabil prețul de achiziție. Creșterea de performanță din teste s-a datorat atât procesorului, cât și memoriei DDR PC2400 folosite. Discul hard cu capacitatea de 40 GB a fost împărțit în două partiții NTFS, în combinație cu sistemul de operare Windows XP Home Edition acestea oferind un nivel ridicat de securitate a datelor.

Asamblorul nu a apelat la o unitate CD-RW, preferând una CD-ROM probabil bazându-se pe spațiul de stocare suficient pentru un sistem de birou. Monitorul Iiyama VisionMaster 406 cu diagonala de 17" este capabil de a lucra la o rezoluție de 1024x768 pixeli în 100 Hz, aspect apreciat dupa câteva ore de lucru continuu.

O impresie deosebită a fost lăsată de modul de asamblare internă, schimbarea față de testul de anul trecut fiind radicală. Aproape nici un cablu sau panglică nu a fost lăsat la întâmplare, toate fiind strânse cu grijă. Singura excepție o constituie cablul de extensie pentru cele două porturi suplimentare USB, care este întins la maximum, intenția producătorului fiind de a oferi posibilitatea amplasării porturilor USB pe panoul frontal.

Manualul de utilizare în limba română punctează și el în favoarea celor care l-au realizat, chiar dacă unii dintre cei care nu oferă așa ceva susțin că nimeni nu îl citește.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Sisteme de birou"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.
LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro