Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE MAI 2002
Sisteme

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]


Sisteme de birou - ProSys

Se spune că excepția confirmă regula, iar de data aceasta, din nefericire, un lucru bun este cel care constituie excepția. Asamblarea interioară a acestui sistem poate fi luată drept exemplu și de alții, iar comentariile noastre referitoare la poza alăturată nu își mai au rostul.

Configurația sistemului a fost gândită destul de aproape de necesitățile unui sistem de birou, cu o excepție, de data aceasta în sensul nefericit. Chiar dacă limita stabilită de noi pentru frecvența procesorului a fost de 1,5 GHz (și așa prea mare), sistemul ProSys este dotat cu un procesor Pentium 4 la 1,7 GHz. În plus, alegerea unei soluții cu RDRAM pentru aplicații Office poate ridica anumite semne de de întrebare. Instalarea sistemului de operare Windows 2000 Professional contribuie atât la capitolul securitate, cât și la creșterea în performanțe. Rezultatele inferioare obținute însă față de alte sisteme cu procesoare Athlon XP, rulând chiar la frecvențe mai mici, vin să confirme încă o dată ceea ce oamenii de la Intel au mai afirmat: Pentium 4 își va dovedi adevărata forță odată cu apariția aplicațiilor special scrise pentru el.

Monitorul CRT Iiyama HM704Utc cu diagonala de 17" oferă, pe lângă performanțe foarte bune în afișarea imaginilor, și un plus la capitolul estetic. Pe lângă Windows 2000 Professional sistemul mai beneficiază în prețul de achiziție și de prezența suitei MS Office XP Small Business Edition.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Sisteme de birou"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.
LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro