Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE MAI 2002
Sisteme

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]


Sisteme de birou - IBM NetVista M41

Configurația acestui model este aceeași cu cea a lui A22p, atunci când vine vorba de ansamblul placă de bază, procesor, placă video, unitate optică. Capacitatea de 40 GB a discului hard poate să prelungească totuși perioada de timp până în momentul în care veți simți nevoia unui CD-RW.

Aspectul exterior este extrem de atrăgător, fiind probabil cel mai elegant sistem din test. Carcasa de culoare neagră beneficiază și de o arhitectură interesantă. Accesul la componentele din interior se poate face prin simpla apăsare a unui buton de pe capacul lateral. Dacă doriți să înlocuiți discul hard, nici nu este nevoie să desfaceți sistemul, accesul la acestea făcându-se prin înlăturarea măștii frontale. Dacă poziția puțin oblică a unității CD-ROM și a unității floppy sunt trecute la capitolul design, surprinde poziționarea verticală a discului hard, chiar pe partea frontală a carcasei.

Sistemul este dotat cu patru porturi USB, dintre care două poziționate frontal pentru un acces ușor. Monitorul cu ecran LCD, de asemenea cu carcasă neagră, oferă pe lângă aspectul deosebit de plăcut și un grad ridicat de ergonomie. Tastatura și mausul, tot de culoare neagră, vin să în mod fericit completeze ansamblul.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Sisteme de birou"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.
LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro