Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE MAI 2002
Sisteme

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Sisteme de birou - Elsaco Panther 1700+

Lecția de asamblare prezentată în interiorul carcasei demonstrează că modul de realizare a sistemului de la testul din iarnă nu a fost întâmplător, iar imaginea alăturată poate spune totul în locul nostru. Carcasa aleasă este excelentă din mai multe puncte de vedere. Dimensiunile mai mari permit obținerea unor spații mai aerisite în interior. Capacul din partea frontală blochează accesul la orice unitate optică atâta timp cât este închis cu cheia de către utilizatorul autorizat.

Capacul lateral este de asemenea blocat cu cheie, accesul în interior făcându-se apoi prin simpla acționare a unei clape. Cu toate acestea, este evident că folosirea unei astfel de carcase va crește serios prețul total de achiziție.

Discul hard cu capacitatea de 40 GB a fost împărțit în două partiții, sistemul de operare folosit fiind Windows 2000 Professional. Alături de unitatea CD-RW producătorul a apelat și la folosirea unei unități Iomega Zip, extrem de utilă acolo unde se transportă destul de des cantități de date prea mari pentru dischetă și destul de mici pentru a scrie pe CD-RW. Monitorul Philips Brilliance 150P2 cu ecran LCD permite pe lângă ajustarea în plan orizontal și schimbarea poziției pe verticală.

Placa de bază Epox 8KHA+ folosită vă asigură un grad de stabilitate în funcționare extrem de mare, însă capabilitățile sale nu vor fi folosite probabil niciodată la adevărata lor valoare. Manualul de utilizare realizat în limba română reprezintă un plus, pe care îl vom puncta de fiecare dată când el va exista. Raportul preț/performanță foarte bun recomandă acest sistem acolo unde este nevoie de stabilitate, performanțe ridicate, securitate, însă pentru necesitățile unui utilizator obișnuit de birou se poate apela la o soluție mai ieftină.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Sisteme de birou"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.
LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro