Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE MAI 2002
Sisteme

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]


Sisteme de birou - Deck Explorer

În dorința de a obține un preț cât mai scăzut s-a apelat la o placă de bază mai puțin renumită pentru stabilitate, cu cipset KT266. O facilitate interesantă a plăcii de bază este dotarea cu două sloturi de memorie SDRAM și două DDRRAM, însă nu vedem cui va folosi această facilitate, atâta timp cât deja sistemul este livrat cu un modul de 256 MB DDR. Cei 40 GB pe care îi oferă discul hard ar trebui să fie suficienți pentru stocarea tuturor datelor cu care lucrați, în caz contrar urmând să adăugați un al doilea disc sau o unitate CD-RW pentru crearea CD-urilor de backup. Sistemul este livrat cu unitate CD-ROM Samsung 52x. Pe discul hard există o singură partiție, în cazul unei reinstalări a sistemului de operare fiind necesară crearea unei a doua partiții sau mutarea datelor pe alt sistem.

Deși capabilitățile de sunet sunt asigurate de controlerul integrat pe placa de bază, sistemul este furnizat cu un sistem de boxe Samsung SMS-2000. Ele vor contribui prin designul deosebit la imaginea biroului dumneavoastră, chiar dacă nu au cântărit în aprecierea noastră. Monitorul Samsung SyncMaster 755DFX poate lucra la rezoluția de 1024x768 în 100 Hz, ceea ce reprezintă un avantaj pentru cel care îl utilizează.

Carcasa sistemului, deși cu un design destul de reușit, prezintă și un inconvenient. Butonul de alimentare este poziționat extrem de aproape de butonul unității floppy, nefiind rare ocaziile când în grabă veți opri sistemul în loc să scoateți discheta din unitate.

Sistemul de operare Windows Me nu poate fi considerat chiar ideal pentru birou, versiunea OEM instalată pe acest sistem fiind motivul pentru care bănuim că Deck Explorer nu a rulat testul Content Creation Winstone 2002. Vestea bună este că în prețul de achiziție veți primi și suita MS Works 2001. De asemenea, pentru fiecare sistem achiziționat, producătorul oferă 100 de ore de acces internet gratuit. În plus, în perioada de garanție manopera pentru orice operațiune de upgrade este gratuită.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Sisteme de birou"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.
LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro