Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE MAI 2002
Sisteme

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]


Sisteme de birou - Blue Ridge Atronic

Am apreciat modul în care cei care au asamblat acest sistem au înțeles criticile noastre de la testul trecut dedicat sistemelor desktop. Chiar dacă nu a obținut nota maximă, aspectul interior este cu mult îmbunătățit, în ciuda numărului mare de componente din interior. Apelarea la o placă de bază cu cipset SIS 735, cu controlere de rețea și sunet integrate, ni s-a părut o alegere bună. Posibilitatea de a instala fie memorie SDRAM, fie DDR-RAM este un avantaj teoretic, deoarece sistemul este echipat deja cu 256 MB de memorie DDR-RAM.

Dacă placa de bază a fost aleasă pentru a reduce prețul, nu am înțeles atunci de ce sistemul a fost echipat atât cu unitate CD-ROM, cât și cu unitate CD-RW. În plus, existența a două discuri hard, unul de 20 GB și altul de 40 GB poate fi explicată prin dorința de a asigura o soluție de backup, capacitatea de stocare totală fiind prea mare totuși pentru un sistem office. Monitorul Philips cu ecran LCD este o alegere inspirată în cazul unui sistem office, în cazul de față el crescând totuși prețul destul de mult, dacă ținem cont și de restul configurației.

Sistemul de operare Windows XP Professional în limba română prezintă un mare avantaj în cadrul firmelor ai căror angajați au încă probleme cu limba engleză, însă poate fi derutant, mai ales la început, pentru cei care lucrează de mult cu versiunile în limba engleză. La achiziția sistemului firma producătoare oferă trei luni de acces internet gratuit.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Sisteme de birou"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.
LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro