Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE MAI 2002
Sisteme

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]


Sisteme de birou - Best Manager

Prin carcasa argintie din aluminiu, monitorul LCD, tastatură și maus Microsoft, sistemul punctează din primul moment la impresia artistică. Carcasa este dotată cu un capac frontal ce acoperă sloturile destinate unităților optice. Avantajele folosirii unui monitor LCD sunt evidente, alături de economia de spațiu pe birou poate și mai importantă fiind ergonomia, dispărând astfel durerile de cap datorate unei rate de împrospătare slabe a imaginii.

Soluția constructivă adoptată de integrator s-a concentrat în primul rând pe stabilitate, lucru dedus din folosirea unei plăci de bază Intel. Procesorul Pentium 4 la 1,5 GHz este cu siguranță prea puternic pentru orice aplicație de birou existentă astăzi, așa că s-ar putea să doriți să folosiți sistemul ulterior și în alte scopuri. Echiparea cu unitate optică CD-RW ni s-a părut logică, în ciuda capacității de stocare de 40 GB a discului hard, existând situații când este necesară transportarea datelor pe mediu CD-RW.

Placa video instalată este Matrox Millennium G550 dual head, folosirea a două monitoare putând fi utilă în cazul în care vă ocupați cu traduceri sau utilizați aplicații mari consumatoare de spațiu de afișare. Pentru conectarea în rețea sistemul folosește controlerul Ethernet 10/100 Mbps integrat pe placa de bază.

Un punct pozitiv se datorează aplicațiilor preinstalate, existența acestora scutindu-vă de niște cheltuieli suplimentare ulterior achiziționării sistemului.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Sisteme de birou"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.
LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro