Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE MAI 2002
Sisteme

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Sisteme de birou - Asus Terminator K7

Avantajele oferite teoretic de sistemele integrate furnizate de producătorii externi constau în stabilitatea ridicată, datorată testărilor repetate, în spațiul mai mic ocupat și de multe ori chiar în numele de rezonanță al producătorului.

Dezavantajele constau în primul rând în flexibilitatea redusă în modificarea configurației de bază. De cele mai multe ori, așa cum este și cazul de față, placa de bază este construită special pentru respectivul sistem, depășirea morală sau fizică a acesteia ducând de cele mai multe ori la înlocuirea sistemului. Accesul în interior se face prin desfacerea fără șurubelniță a unicului șurub de pe capac. Odată înlăturat capacul, partea frontală, conținând discul hard și unitatea CD-ROM se deschide pentru a permite accesul liber la celelalte componente interne. Pentru a evita supraîncălzirea datorată spațiului interior mic, a fost montat un ventilator suplimentar pe partea posterioară a carcasei. Chiar dacă diferențele de preț nu mai sunt foarte mari, producătorul a preferat instalarea unei unități CD-ROM în locul uneia CD-RW.

Alegerea unei soluții cu procesor Duron la 1000 MHz pe o placă de bază cu video, rețea și sunet integrate, a contribuit la scăderea semnificativă a prețului de achiziție. În această situație distribuitorul local și-a permis să doteze sistemul cu un monitor CTX PV505 cu ecran LCD.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Sisteme de birou"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.
LG - LifeŽs Good

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro