Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE APRILIE 2002
Imprimare

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante de birou
HP DeskJet 960C

Construită pentru un ciclu lunar de tipărire de 5000 de pagini, DeskJet 960C înlocuiește cu succes modelul 959C. Beneficiind de un preț de achiziție foarte bun și cele mai mici costuri ale consumabilelor din această categorie, HP 960C se poate dovedi o investiție inspirată pentru acei utilizatori sensibili la preț. Însă costurile nu reprezintă singurul avantaj al imprimantei. Chiar dacă în testele de viteză a fost întrecută de modelele concurente, calitatea tipăririi a fost cea care a impresionat în mod deosebit. În modul economic atât textul, cât și graficele au fost realizate curat, economia de cerneală neinfluențând calitatea contururilor. În modul normal de tipărire reproducerea culorilor a fost ireproșabilă, fenomenul de înecare a culorilor de la alte modele nemaifiind întâlnit.

O facilitate interesantă a lui 960C este recunoașterea automată a dimensiunilor foii de hârtie cu ajutorul unui senzor. Astfel se evită risipa de consumabile datorată setării greșite a dimensiunilor hârtiei din driver. Spre deosebire de modelele anterioare de la HP, DeskJet 960C aduce o schimbare a modului în care se realizează prelucrarea datelor transmise către imprimantă. Fiind dotată cu un procesor RISC la 33 MHz și 8 MB de memorie, prelucrarea datelor de tipărire se realizează la nivelul imprimantei, eliberând sistemul pentru alte activități.

Tehnologia de tipărire PhotoRET III, proprietară HP, își face simțită valoarea atunci când este vorba de tipărirea unor imagini complexe la calitate maximă. Am tipărit imaginea de test realizată în Adobe Photoshop pe hârtie fotografică, atât cu PhotoRET III, cât și fără această facilitate. Dacă diferențele calitative se pot observa eventual cu o lupă, timpul de tipărire cu PhotoRET III a fost de aproape patru ori mai mic.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Magia Cernelii - test imprimante"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro