Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE APRILIE 2002
Imprimare

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante pentru acasă
Epson Stylus C60

Capacitatea de a tipări cu aceeași viteză atât pe negru cât și pe color s-a verificat doar în modul economic, în cazul modului normal apariția graficelor color încetinind semnificativ procesul de tipărire. Ca și în cazul lui C40, calitatea tipăririi în mod normal este destul de bună, pretându-se la realizarea de proiecte color. În mod economic însă, caracterele sunt realizate din puncte, aducând mai repede cu rezultatul tipăririi pe o imprimantă matriceală. În plus, în cazul testelor realizate în Power Point, textul alb pe fond negru este aproape indescifrabil. Calitatea imaginii de test tipărită pe hârtie Premium Glossy Photo a fost net superioară modelelor anterioare, tenta roșiatică fiind totuși prea evidentă.

Ca și modelul anterior, Stylus C60 este livrată cu cablu USB sau paralel, la cererea clientului, și este însoțită de un ghid de utilizare în limba română realizat de distribuitorul local. Tot la capitolul aspectelor pozitive trebuie amintită tava de colectare a hârtiei, plasată frontal și care se pliază sub imprimantă atunci când aceasta nu este în uz, economisind spațiu pe birou.

La fel ca toate modelele prezente în această categorie, Stylus C60 este dotată cu un cartuș de cerneală neagră și unul cu trei culori, costul pe pagină tipărită fiind mai mic decât la S300 și C40, dar mai mare decât cel declarat pentru imprimantele HP.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Magia Cernelii - test imprimante"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro