Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE APRILIE 2002
Imprimare

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante foto
Canon S900

Cu un design demn de o imprimantă foto, S900 te atrage încă din momentul despachetării. Modelul nu oferă capabilități de tipărire directă, fără utilizarea PC-ului, așa că unica posibilitate de conectare la acesta rămâne portul USB. Sistemul de tipărire folosește cinci cartușe color, alături de Cyan, Magenta și Galben apărând Photo Cyan și Photo Magenta. Astfel, se obține o calitate ridicată a tipăririi pe medii speciale, însă crește și costul de tipărire al unei pagini. Tava de alimentare cu capacitatea de 100 de coli este extensibilă, și se poate plia pe durata de nefuncționare a imprimantei, economisind astfel spațiu pe birou.

Calitatea imaginilor de test a fost foarte bună pe hârtie specială și aproape mulțumitoare pe hârtie normală, unde reproducerea culorilor a lăsat totuși de dorit.

Pentru cei care nu dețin o aplicație specializată pentru prelucrarea imaginilor, imprimanta furnizează aplicațiile PhotoRecord și PhotoStitch, care vă permit modificarea parametrilor imaginilor ce urmează a fi tipărite.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Magia Cernelii - test imprimante"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro