Agora
Media
Libraria Byblos



AgoraNews  





PC Magazine Ro  




NET Report   




Ginfo   




agora ON line   





PC Concrete   





Liste de discuții   




Cartea de oaspeți   




Mesaje   





Agora   





Clic aici
PC Magazine





PC MAGAZINE APRILIE 2002
Imprimare

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante foto
Canon S820D

Pornind de la modelul de bază S800, Canon a adăugat câteva facilități foto și a obținut varianta S820D. Particula D din numele imprimantei provine de la direct și subliniază faptul că imprimanta poate tipări direct de pe camera foto, fără ca sistemul PC să mai fie implicat. Prin intermediul portului USB proprietar, puteți conecta o cameră foto Canon. Apoi puteți folosi ecranul LCD al camerei pentru a alege imaginea ce urmează a fi tipărită. Pentru cei care nu posedă o cameră foto Canon, imprimanta suportă o varietate de carduri de memorie prin intermediul unui adaptor PCMCIA tip II plasat în partea frontală. Astfel, puteți folosi carduri CompactFlash, SmartMeda, Memory Stick, IBM Microdrive și Secure Digital. Pentru o mai mare flexibilitate în alegerea imaginii dorite de pe cardul de memorie, Canon oferă opțional un ecran cu diagonala de 1,5".

O veste nu tocmai fercită pentru cei care posedă sisteme mai vechi este aceea că imprimanta este dotată doar cu port USB, în lipsa acestuia S820D neputând fi conectată la PC.

Calitatea tipăririi pe hârtie fotografică a fost mulțumitoare, nu același lucru fiind valabil în cazul tipăririi pe hârtie normală. În acest caz veți putea utiliza imprimanta exclusiv ca imprimantă foto.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Magia Cernelii - test imprimante"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro