Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE APRILIE 2002
Imprimare

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante de birou
Canon S750

Beneficiind de cea mai mare viteză de tipărire declarată pentru negru a categoriei, 20 ppm, S750 a obținut rezultate foarte bune în testele de viteză, chiar și atunci când a fost vorba de grafice color. Partea mai puțin îmbucurătoare este că, în goana după viteză, S750 nu oferă aceleași satisfacții și atunci când vine vorba de calitate. Testele de text neformatat au fost mulțumitoare, însă tipărirea graficelor pe mod normal produce culori înecate, scrisul cu o culoare pe un fond de altă culoare ridicând mari probleme de recunoaștere.

Procesul de instalare a fost rapid și fără probleme, conectarea putând să se facă fie pe portul paralel, fie pe USB. Opțional se poate instala un modul de rețea, care să permită conectarea în rețele locale. S750 folosește aceleași cartușe de cerneală ca și S520, costurile mici ale consumabilelor ducând costul estimat de deținere a imprimantei în limite rezonabile.

Fiind vorba de o imprimantă foarte rapidă, și implicit, destul de zgomotoasă, driverul lui S750 beneficiază de o opțiune de tipărire silențioasă, care scade viteza de tipărire, dar oferă avantajul liniștii mediului ambient. Opțiunea poate fi setată să fie activă în permanență sau între anumite ore ale zilei.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Magia Cernelii - test imprimante"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro