Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE APRILIE 2002
Imprimare

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante de birou
Canon S520

Varianta S520 oferă o viteză declarată de tipărire superioară modelului anterior, lucru verificat și în testele noastre. Pe lângă porturile paralel și USB oferite implicit, S520 permite instalarea unui adaptor de rețea prin intermediul căruia imprimanta poate fi folosită de mai mulți utilizatori conectați pe intranet.

Cartușele color separate permit schimbarea independent unul de celălalt, oferind avantajul teoretic de a recupera cerneala rămasă în celelalte cartușe la terminarea unuia. Spunem teoretic deoarece acest lucru se va întâmpla în cazul în care tipăriți multe imagini care conțin din abundență aceeași culoare, în cazul documentelor de birou măsurările statistice dovedind că cele trei culori sunt utilizate în proporții aproape egale.

Dacă la capitolul viteză S520 s-a situat deasupra surorii mai mici, calitatea tipăririi a fost mai slabă. La tipărirea graficelor pe modul economic ne-am întâlnit cu fenomeul de "banding", adică acele benzi paralele în degrade datorate vitezei crescute de tipărire, iar la tipărirea în mod normal culorile au fost foarte înecate, cantitatea de cerneală neagră aruncată fiind evident foarte mare. La tipărirea unei pagini în Power Point, care conținea un grafic colorat pe un fond verde, fondul a fost aproape negru.

Nivelul de zgomot pe care S520 îl produce în funcționare nu este un motiv de laudă, acesta fiind foarte deranjant, mai ales atunci când imprimanta este folosită într-un birou.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Magia Cernelii - test imprimante"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro