Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE APRILIE 2002
Imprimare

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante de birou
Canon S500

Capabilă teoretic de o viteză de tipărire de maxim 12 ppm negru și 8 ppm color, S500 s-a comportat cel mai bine în testele de text neformatat, unde a reușit să obțină peste 5 ppm. Calitatea textului a fost foarte bună atât pe mod normal, cât și economic, cantitatea de cerneală folosită fiind însă destul de mare, dacă avem în vedere că a durat mult timp până ca aceasta să se usuce.

Calitatea graficelor tipărite în mod economic a fost acceptabilă, la tipărirea în mod normal culorile fiind un pic înecate.

Procesul de instalare nu a ridicat nici un fel de problemă, imprimanta oferind atât conectivitate USB, cât și paralel. Pentru cei care întâmpină dificultăți în instalarea sau configurarea imprimantei există un manual care cuprinde și o secțiune în limba română. Ca și la celelalte modele Canon, facilitatea Print Advisor din driverul imprimantei vă ajută să setați parametrii de funcționare răspunzând unor întrebări predefinite cu privire la tipul documentului ce urmează a fi tipărit.

Un aspect foarte important de știut este că rezultatele din testele de viteză au fost influențate, ca și la celelalte modele Canon din testul nostru, de momentele de curățare a capetelor care intervin în timpul executării unui document. Am încercat să repetăm testele de câteva ori, dar comportamentul a fost același: la un anumit număr de pagini tipărite (4-5 pagini) intervine o curățare a capetelor, care întârzie procesul de tipărire cu câteva secunde bune.

Produs testat în cadrul testului comparativ - "Magia Cernelii - test imprimante"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro