Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE MARTIE 2002
Sisteme

TESTE COMPARATIVE
Sisteme orientate spre preț

 
Teste de performanță
Sumarul caracteristicilor

Fujitsu Siemens Amilo M-6500

Este un sistem dedicat celor care doresc stabilitate în funcționare, acordă o atenție sporită prețului de achiziție și nu sunt indiferenți nici față de aspectul estetic. Tastatura, cu taste albastre translucide, este plăcută la vedere însă prezintă și un inconvenient legat de ergonomie. Tasta Enter este destul de mică, fiind înconjurată de alte taste, iar utilizatorul va avea nevoie de ceva timp pentru a se acomoda cu această poziționare.

Comportarea în testele noastre a fost mai mult decât meritorie, sistemul obținând cele mai bune rezultate ale categoriei în testele de disc hard. În testul de baterie Amilo M-6500 a reușit să reziste cel mai mult timp, raportat la toate sistemele participante în test. Stabilitatea în funcționare de care am amintit mai devreme nu este doar o dorință ci și o constatare a noastră urmărind echipamentul la lucru. Iar acest aspect ne-a impresionat în mod plăcut, cu atât mai mult cu cât stabilitatea nu a fost un atribut prea des întâlnit în acest test.

Chiar dacă nu ne place suntem nevoiți să încheiem prin a spune că o lipsă majoră a acestui sistem este adaptorul de rețea, în cazul în care doriți să vă conectați la o rețea internă fiind nevoiți să folosiți un adaptor PC Card.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Oameni în mișcare - Sisteme portabile" (martie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro