Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE MARTIE 2002
Sisteme

TESTE COMPARATIVE
Sisteme orientate spre performanță

 
Teste de performanță
Sumarul caracteristicilor

Dell Inspiron 4100

O combinație între un procesor Pentium III la 1 GHz și 256 MB de memorie RAM nu ne poate face să ne gândim decât la performanțe ridicate. Dacă fratele mai mare, modelul 8100, a fost singurul din test care a suportat rezoluții grafice de până la 1600x1200 pixeli, atunci Inspiron 4100 este singurul sistem cu ecran de 14" care suportă 1400x1050 pixeli.

Sistemul este echipat cu o unitate DVD-ROM interschimbabilă, care poate fi înlocuită cu o altă unitate optică, cu o unitate floppy sau cu o baterie suplimentară pentru situațiile în care călătoriți mai mult decât de obicei. Datorită sistemului de operare Windows 2000 Professional schimbarea unităților între ele nu va necesita repornirea sistemului. Ca dotare suplimentară, sistemul vine împreună cu geantă, ceea ce vă scutește de o cheltuială ulterioară achiziției.

Dintre rezultatele obținute în teste, remarcabile sunt cele din testul de aplicații intensive Content Creation Winstone 2002, unde Inspiron 4100 a rulat foarte aproape de câștigătorul categoriei și nu în ultimul rând scorul din testul de baterie, neobișnuit de bun pentru noua serie de teste Business Winstone BateryMark 2001.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Oameni în mișcare - Sisteme portabile" (martie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro