Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE MARTIE 2002
Sisteme

TESTE COMPARATIVE
Sisteme ultra-portabile

 
Teste de performanță
Sumarul caracteristicilor

Asus S1300 F

Chiar dacă scopul inițial al sistemelor portabile a fost tocmai portabilitatea, iar o perioadă producătorii s-au străduit din răsputeri să ofere echipamente din ce în ce mai mici, se pare că acum asistăm la un proces invers, în care sistemele portabile tind să le egaleze în performanțe (și în dimensiuni?) pe cele desktop. Așa am ajuns noi să avem o categorie cu un singur participant, tocmai la sistemul de echipamente portabile.

Sistemul despre care vorbim este cu adevărat un model destinat oamenilor care țin la fel de mult și să facă o pereche foarte prezentabilă împreună cu notebookul, dar doresc și performanțe ridicate, fiind tot timpul în mare grabă. Ecranul cu diagonala de 13,3" permite afișarea imaginilor până la 1024x768 pixeli, foarte bine pentru un om aflat cu adevărat în mișcare, iar procesorul Pentium III-M la 1 GHz, în combinație cu cipsetul Intel 830M furnizează putere suficientă pentru rularea mai mult decât doar a aplicațiilor Office.

S1300 F nu are nici unitate floppy, nici unitate optică, dar vine împreună cu un dispozitiv AiBOX, care se conectează pe portul paralel și în care se poate instala orice unitate optică sau floppy. Modelul prezent în testul nostru era dotat cu CD-ROM 24x.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Oameni în mișcare - Sisteme portabile" (martie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro