Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE MARTIE 2002
Sisteme

TESTE COMPARATIVE
Sisteme orientate spre performanță

 
Teste de performanță
Sumarul caracteristicilor

Asus B1000 A

Fiind dotat cu procesor Pentium III la 1 GHz, 256 MB de memorie, ecran cu diagonala de 15", ce suportă rezoluții până la 1400x1050 pixeli, echipamentul este destinat cu precădere utilizatorilor ce doresc performanță. Un capitol extrem de important este reprezentat de facilitățile de securitate oferite. Alături de sistemul de operare Windows 2000 Professional cu care vine preinstalat, Asus B1000 A este singurul sistem din test care folosește un cititor de biocoduri. De asemenea, prin conectarea unui adaptor PC Card, sistemul poate fi protejat și prin folosirea unui card cu bandă magnetică. Astfel, singura persoană care va avea acces la resursele sistemului veți fi dumneavoastră, cu excepția cazului în care nu se găsește cineva cu aceeași amprentă.

În dorința de a realiza un sistem cât mai portabil producătorul a echipat sistemul doar cu unitate DVD-ROM interschimbabilă.

Aceasta poate fi înlocuită de unitatea floppy care se găsește în cutia sistemului, fie de o a doua baterie pentru a asigura o autonomie sporită. Puteți de asemenea opta pentru conectarea unității floppy extern, prin intermediul unui cablu paralel, prezent și el în cutia echipamentului.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Oameni în mișcare - Sisteme portabile" (martie 2002)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro